Bad choices - base game društvena igra za odrasle

17+ godina Engleski
Na zalihi
29,90 EUR + Besplatna dostava!

Upozorenje

Igra je samo na engleskom jeziku!

Dodaj u košaricu Sve narudžbe plaćene radnim danom
do 13h biti će otpremljene istoga dana!
URNEBESNA DRUŠTVENA IGRA: Bad Choices još je bolja kombinacija igara „Nikad nisam” i „UNO”. U ovoj igri otkrivaš urnebesne istine, tajne i priče svojih prijatelja.
Pročitaj više
  • Marka: SingaGames
  • Barkod: 866157000375
  • Šifra proizvoda: 483005
  • Šifra proizvođaća: DYE-8000
  • Dimenzije: 14 × 11,4 × 8,5 cm
  • Težina: 0,72 kg
  • Upute: Preuzimanje

Opis artikla

URNEBESNA DRUŠTVENA IGRA: Bad Choices još je bolja kombinacija igara „Nikad nisam” i „UNO”. U ovoj igri otkrivaš urnebesne istine, tajne i priče svojih prijatelja.

PRAVILA KOJA JE LAKO NAUČITI: 300 urnebesnih kartica koje će svakoga potaknuti na smijeh. Od tvorca brutalno zabavne igre LOŠI LJUDI.

PRIMJER PITANJA: „Bi li radije osvojio 50 000 dolara ili da tvoj prijatelj osvoji 500 000 dolara?” Tu je još i bezbroj još boljih pitanja koje ne smijemo spomenuti u ovome opisu.

SAVRŠENO ZA ZABAVE I VEČERI IGRE: Pripremite se za najzabavniju i najbrutalniju kartašku igru ikad! Savršena društvena igra za druženje s prijateljima, za večeri igara, za zabavu u uredu, večernje zabave itd.

PROZIVANJE PRIJATELJA JE URNEBESNO, A OVU IGRU MOŽETE IGRATI TISUĆU PUTA: Igra se svaki puta mijenja ovisno s kim je igraš. Dob: 17+, Vrijeme: 20–45 minuta, Igrači: 3+

BAD CHOICES urnebesna je kombinacija igara „Nikada nisam” i „UNO”, a pravila su mačji kašalj. U ovoj igri otkrivaš urnebesne istine, tajne i priče svojih prijatelja. Najbolje priče rađaju se iz naših loših odluka! Pozovi svoje najgore prijatelje, osjećaje ostavi sa strane i valjaj se od smijeha kada čuješ neke od najluđih priča o međusobnim dogodovštinama. Kako se igra: Svakom se igraču dijeli šest kartica. Kada na tebe dođe red, odaberi jednu od svojih kartica s pitanjima, a zatim pitanje postavi igraču za kojeg misliš da će odgovoriti sa „DA”. Ako odgovori „DA”, možeš odložiti svoju karticu. Ako odgovori „NE”, svoju karticu moraš zadržati i pokušati je iskoristiti drugi put. Igrači moraju odgovarati samo sa „DA” i „NE” i svi moraju odgovarati iskreno. Uz pomoć kartica za preskakanje, kartica izvuci+1, izvuci+2 i SVI IGRAJU, otvara ti se bezbroj mogućnosti uz koje će ova igra biti još ZANIMLJIVIJA. Igrač koji se prvi riješi svih svojih karata pobjednik je. Sadržaj: 300 urnebesnih kartica, knjižica s uputama; 3 verzije za još uzbudljiviju igru

Video o proizvodu

Ispod možete pogledati kratku video prezentaciju proizvoda

Upozorenje

BAD CHOICES - BASE GAME Pažnja: !!! ZA IGRANJE OVE IGRE POTREBNO JE ZNANJE ENGLESKOG JEZIKA !!! URNEBESNA DRUŠTVENA IGRA: Loše odluke još je bolja kombinacija igara „Nikad nisam” i „UNO”. U ovoj igri otkrivaš urnebesne istine, tajne i priče svojih prijatelja. PRAVILA KOJA JE LAKO NAUČITI: 300 urnebesnih kartica koje će svakoga potaknuti na smijeh. Od tvorca brutalno zabavne igre LOŠI LJUDI. PRIMJER PITANJA: „Bi li radije osvojio 50 000 dolara ili da tvoj prijatelj osvoji 500 000 dolara?” Tu je još i bezbroj još boljih pitanja koje ne smijemo spomenuti u ovome opisu. SAVRŠENO ZA ZABAVE I VEČERI IGRE: Pripremite se za najzabavniju i najbrutalniju kartašku igru ikad! Savršena društvena igra za druženje s prijateljima, za večeri igara, za zabavu u uredu, večernje zabave itd. PROZIVANJE PRIJATELJA JE URNEBESNO, A OVU IGRU MOŽETE IGRATI TISUĆU PUTA: Igra se svaki puta mijenja ovisno s kim je igraš. Dob: 17+, Vrijeme: 20–45 minuta, Igrači: 3+ Distributer za Hrvatsku: Singa H d.o.o., Petrovinska 4, 10410 Velika Gorica, www.singa-h.hr. Porijeklo: Kina. Upute na hrvatskom jeziku se nalaze u ambalaži. Boje i sadržaj proizvoda se mogu razlikovati od proizvoda naslikanog na ambalaži.
Pomoć
01 6260 331