Pick your poison - after dark društvena igra za odrasle

17+ godina Engleski
Nije na zalihi
29,90 EUR + Besplatna dostava!

Upozorenje

Igra je samo na engleskom jeziku!

Pick Your Poison kartaška je igra s nevjerojatnim scenarijima „Što bi radije?”
Pročitaj više
  • Marka: SingaGames
  • Barkod: 856732007011
  • Šifra proizvoda: 483008
  • Šifra proizvođaća: DYE-3002
  • Dimenzije: 20,1 × 10,4 × 7,9 cm
  • Težina: 0,78 kg
  • Upute: Preuzimanje

Opis artikla

Pick Your Poison kartaška je igra s nevjerojatnim scenarijima „Što bi radije?”

Tri ili više igrača natječu se kako bi osmislili najteži mogući scenarij kombiniranjem dviju kartica s teškim odlukama (300 kartica).

Svatko potajno „donosi odluku” – nakon otkrivanja saznaj tko je bio „u pravu”, a tko je jednako lud kao što si mislio.

Od tvoraca The Voting Game in Hot Seat.

Kombinirajte s verzijom Family Edition za još više zabave!

Igra „Što bi prije učinio?” Saznaj koji su od tvojih prijatelja ludi onako kako si i mislio. Mišljenja igrača „Najbolja igra koju je itko ikada donio na večer igre.”, „Bez sumnje najzabavnija igra koju sam ikada igrao!”, „Karte protiv čovječnosti + Bi li radije = zabava zagarantirana” Kako se igra: U svakom je krugu jedna osoba sudac. Sudac kombinira dvije kartice s teškim odlukama kreirajući scenarij „što bi radije napravio?” Igrači postavljaju pitanja o karticama s teškim odlukama, a sudac odgovara na ta pitanja po svom izboru. Igrači potajno „donose odluku” nadajući se da će se ostali igrači složiti s njima. Glasovi se otkrivaju, a bodove računa sudac. Sudac pobjeđuje kada se igrači ne slažu, igrači pobjeđuju kada glasaju kao i većina drugih igrača. ŠTO BI RADIJE IZABRAO? Primjer „Bi li radije...?” Kartice: „Ispasti iz vlaka smrti koji se kreće” ILI „Pojesti porciju krasti” ILI „Upotrijebiti ljuti umak kao kapi za oči” – i još stotine takvih! Sadržaj: ploča za igru, 300 kartica s teškim odlukama, kartice za odabir i kartice za udvostručavanje bodova za 16 igrača, blok za praćenje rezultata, 5 pravila za još uzbudljiviju igru. Igra je namijenjena osobama starijim od 17 godina.

Video o proizvodu

Ispod možete pogledati kratku video prezentaciju proizvoda

Upozorenje

PICK YOUR POISON AFTER DARK EDITION - THE WOULD YOU RATHER...? ADULT PARTY GAME Pažnja: !!! ZA IGRANJE OVE IGRE POTREBNO JE ZNANJE ENGLESKOG JEZIKA !!! Donesi odluku, živi s posljedicama kartaška je igra s nevjerojatnim scenarijima „Što bi radije?” Tri ili više igrača natječu se kako bi osmislili najteži mogući scenarij kombiniranjem dviju kartica s teškim odlukama (300 kartica). Svatko potajno „donosi odluku” – nakon otkrivanja saznaj tko je bio „u pravu”, a tko je jednako lud kao što si mislio. Od tvoraca Igre glasanja i Vrućeg stolca. Kombinirajte s verzijom Family Edition za još više zabave! Distributer za Hrvatsku: Singa H d.o.o., Petrovinska 4, 10410 Velika Gorica, www.singa-h.hr. Porijeklo: Kina. Upute na hrvatskom jeziku se nalaze u ambalaži. Boje i sadržaj proizvoda se mogu razlikovati od proizvoda naslikanog na ambalaži.
Pomoć
01 6260 331