Liar liar društvena igra za odrasle

10+ godina Engleski
Na zalihi
24,90 EUR + Besplatna dostava!

Upozorenje

Igra je samo na engleskom jeziku!

Dodaj u košaricu Sve narudžbe plaćene radnim danom
do 13h biti će otpremljene istoga dana!
URNEBESNA DRUŠTVENA IGRA ZA SVE UZRASTE: U laži su kratke noge savršena je igra s karticama u kojoj mogu uživati odrasli, tinejdžeri, pa i najmlađi. To je super zabavna igra o dijeljenju vlastitih priča i identificiranju lažljivca
Pročitaj više
  • Marka: SingaGames
  • Barkod: 856732007240
  • Šifra proizvoda: 483000
  • Šifra proizvođaća: DYE-1100
  • Dimenzije: 17,8 × 12,7 × 5,1 cm
  • Težina: 0,33 kg
  • Upute: Preuzimanje

Opis artikla

URNEBESNA DRUŠTVENA IGRA ZA SVE UZRASTE: U laži su kratke noge savršena je igra s karticama u kojoj mogu uživati odrasli, tinejdžeri, pa i najmlađi. To je super zabavna igra o dijeljenju vlastitih priča i identificiranju lažljivca

NAUČI NEŠTO NOVO O SVOJIM PRIJATELJIMA I OBITELJI: U svakom krugu igrači govore nešto o sebi. Možeš li pogoditi tko je lažljivac?

KAKO SE IGRA: U svakom krugu igrači govore istinu ili laž o sebi na temelju dodijeljene uloge. Igrači skupljaju bodove kada drugi igrači pogriješe i njihovu istinu identificiraju kao laž – ili obrnuto. Uvijek postoji lažljivac!

PRAVILA KOJA JE LAKO NAUČITI: 200 kartica s temama,13 kartica s ulogama, 13 kartica za glasanje, jedan blok za praćenje rezultata. PRIMJER KARATA S TEMAMA: Rođendani, talenti, zabava, kampiranje, roditelji, putovanja, pokloni, igre, šale.

SAVRŠENO ZA ZABAVE I VEČER IGARA: Svi igrači cijelo su vrijeme uključeni. Od tvoraca urnebesnih zabavnih igara Vrući stolac, Donesi odluku, živi s posljedicama, Blokada mozga i Loši ljudi. Dob: 10+, Vrijeme 30–60 minuta, Igrači 3+

U laži su kratke noge...prijatelji su te upravo uhvatili u laži! Ili si upravo osmislio nevjerojatno dobru laž i svi su pomislili da je istina? „U laži su kratke noge” urnebesna je i zabavna igra za sve uzraste. U našoj igri u kojoj mogu uživati svi možeš podijeliti svoju priču i naučiti više o drugima. KAKO SE IGRA: 1. PODIJELI: Reci nešto o sebi što se podudara s onim što se nalazi na kartici koju držiš u ruci. 2. GLASUJ: Pokušaj identificirati koji igrač ne govori istinu. 3. OTKRIJ: Nakon što su svi glasali, otkrij koji igrač je lažljivac BODOVANJE: Svaki se krug boduje ovisno o karticama s ulogama i načinu na koji su igrači glasali. ISTINA: Svaki igrač koji ima karticu s istinom dobiva jedan bod svaki puta kada netko glasuje da je lagao. LAŽ: Igrač koji ima ulogu lažljivca dobiva tri boda ako ga niti jedan igrač ne identificira kao lažljivca. IDENTIFICIRANJE LAŽLJIVCA: Svaki igrač koji uspije identificirati lažljivca dobiva tri boda. POBJEDA: Igrač koji prvi osvoji 21 bod pobjeđuje.

Video o proizvodu

Ispod možete pogledati kratku video prezentaciju proizvoda

Upozorenje

LIAR LIAR - THE GAME OF TRUTHS AND LIES Pažnja: !!! ZA IGRANJE OVE IGRE POTREBNO JE ZNANJE ENGLESKOG JEZIKA !!! URNEBESNA DRUŠTVENA IGRA ZA SVE UZRASTE: U laži su kratke noge savršena je igra s karticama u kojoj mogu uživati odrasli, tinejdžeri, pa i najmlađi. To je super zabavna igra o dijeljenju vlastitih priča i identificiranju lažljivca. NAUČI NEŠTO NOVO O SVOJIM PRIJATELJIMA I OBITELJI: U svakom krugu igrači govore nešto o sebi. Možeš li pogoditi tko je lažljivac? KAKO SE IGRA: U svakom krugu igrači govore istinu ili laž o sebi na temelju dodijeljene uloge. Igrači skupljaju bodove kada drugi igrači pogriješe i njihovu istinu identificiraju kao laž – ili obrnuto. Uvijek postoji lažljivac! PRAVILA KOJA JE LAKO NAUČITI: 200 kartica s temama,13 kartica s ulogama, 13 kartica za glasanje, jedan blok za praćenje rezultata. PRIMJER KARATA S TEMAMA: Rođendani, talenti, zabava, kampiranje, roditelji, putovanja, pokloni, igre, šale. SAVRŠENO ZA ZABAVE I VEČER IGARA: Svi igrači cijelo su vrijeme uključeni. Od tvoraca urnebesnih zabavnih igara Vrući stolac, Donesi odluku, živi s posljedicama, Blokada mozga i Loši ljudi. Dob: 10+, Vrijeme 30–60 minuta, Igrači 3+ Distributer za Hrvatsku: Singa H d.o.o., Petrovinska 4, 10410 Velika Gorica, www.singa-h.hr. Porijeklo: Kina. Upute na hrvatskom jeziku se nalaze u ambalaži. Boje i sadržaj proizvoda se mogu razlikovati od proizvoda naslikanog na ambalaži.
Pomoć
01 6260 331