Društvena igra za odrasle Shit Happens - Parenting edition

18+ godina Engleski
Na zalihi
19,90 EUR + Besplatna dostava!

Upozorenje

Igra je samo na engleskom jeziku!

Dodaj u košaricu Sve narudžbe plaćene radnim danom
do 13h biti će otpremljene istoga dana!
SHIT HAPPENS PARENTING EDITION – DRUGAČIJA I ZABAVNA DRUŠTVENA IGRA SAMO ZA ODRASLE
Pročitaj više
  • Marka: SingaGames
  • Barkod: 8720077304024
  • Šifra proizvoda: 480010
  • Šifra proizvođaća: 930402.006
  • Dimenzije: 11,2 × 4,7 × 16,2 cm
  • Težina: 0,57 kg

Opis artikla

SHIT HAPPENS PARENTING EDITION – DRUGAČIJA I ZABAVNA DRUŠTVENA IGRA SAMO ZA ODRASLE
200 igračih karata.
Za 2 + igrača.

Primjerena starost 18 godina +.
Suočite se sa stvarnošću – neugodne stvari se događaju svima, zar ne? Ponekad već rano ujutro upadnemo u pravo sranje. Zašto se tome ne bi jednostavno nasmijali?

Shvaćamo – roditeljstvo je teško.
Je li otkrivanje tajnog zida šmrklji vašeg djeteta bolje ili gore od neuspješne domaće zadaće u kojoj ste pomogli? Rangirajte ove smiješne i srodne trenutke roditeljstva u našoj novoj kartaškoj igri Shit Happens: Parenting Edition. Ako se naš index užasa slaže s vama, možete zadržati karticu. Ispravno rangirajte 10 karata scenarija za pobjedu!
Otvorite kutiju i neka krene zabava bez milosti!

Pažnja: !!! ZA IGRANJE OVE IGRE POTREBNO JE ZNANJE ENGLESKOG JEZIKA !!!

Upozorenje

SHIT HAPPENS – DRUGAČIJA I ZABAVNA DRUŠTVENA IGRA SAMO ZA ODRASLE 200 igračih karata. Za 2 + igrača. Primjerena starost 18 godina +. Suočite se sa stvarnošću – neugodne stvari se događaju svima, zar ne? Ponekad već rano ujutro upadnemo u pravo sranje. Zašto se tome ne bi jednostavno nasmijali? Otvorite kutiju i neka krene zabava bez milosti! Igra se igra samostalno. Pažnja: !!! ZA IGRANJE OVE IGRE POTREBNO JE ZNANJE ENGLESKOG JEZIKA !!! Upozorenje. Samo za odrasle. Čuvati izvan dohvata maloljetnika. Sadržaj može biti šokantan. Distributer za Hrvatsku: Singa H d.o.o., Petrovinska 4, 10410 Velika Gorica, www.singa-h.hr. Zemlja porijekla: Poljska. Upute na hrvatskom jeziku se nalaze u ambalaži. Upozorenja i informacije sačuvati. Boje i sadržaj proizvoda se mogu razlikovati od proizvoda naslikanog na ambalaži.
Pomoć
01 6260 331