Društvena igra za odrasle Shit Happens - Too shitty for work

18+ godina Engleski
Na zalihi
19,90 EUR + Besplatna dostava!

Upozorenje

Igra je samo na engleskom jeziku!

Dodaj u košaricu Sve narudžbe plaćene radnim danom
do 13h biti će otpremljene istoga dana!
SHIT HAPPENS TOO SHITTY FOR WORK – DRUGAČIJA I ZABAVNA DRUŠTVENA IGRA SAMO ZA ODRASLE
Pročitaj više
  • Marka: SingaGames
  • Barkod: 8720077304031
  • Šifra proizvoda: 480011
  • Šifra proizvođaća: 930403.006
  • Dimenzije: 11,2 × 4,7 × 16,2 cm
  • Težina: 0,57 kg

Opis artikla

SHIT HAPPENS TOO SHITTY FOR WORK – DRUGAČIJA I ZABAVNA DRUŠTVENA IGRA SAMO ZA ODRASLE
200 igračih karata.
Za 2 + igrača.

Primjerena starost 18 godina +.
Suočite se sa stvarnošću – neugodne stvari se događaju svima, zar ne? Ponekad već rano ujutro upadnemo u pravo sranje. Zašto se tome ne bi jednostavno nasmijali?

Proslavite usranu stranu od 8:00 do 16:00. Svakodnevna gužva uz Shit Happens: Too Shitty to Work. Ovo proširenje izdanja koje nije za posao uključuje 200 kartica koje nisu uključene u originalno sranje. Započnite igru ​​sortiranjem kroz neke prilično usrane situacije: je li slučajno slanje golog selfija u ured bolje ili gore od rušenja cijelog poslužitelja? Je li to gore od otkaza? Razvrstajte karticu i ako se naš indeks nezadovoljstva slaže s vama, možete je zadržati. Tko prvi skupi 10 karata i prebrodi sav užas i bijedu, pobjeđuje!
Otvorite kutiju i neka krene zabava bez milosti!

Pažnja: !!! ZA IGRANJE OVE IGRE POTREBNO JE ZNANJE ENGLESKOG JEZIKA !!!

Upozorenje

SHIT HAPPENS – DRUGAČIJA I ZABAVNA DRUŠTVENA IGRA SAMO ZA ODRASLE 200 igračih karata. Za 2 + igrača. Primjerena starost 18 godina +. Suočite se sa stvarnošću – neugodne stvari se događaju svima, zar ne? Ponekad već rano ujutro upadnemo u pravo sranje. Zašto se tome ne bi jednostavno nasmijali? Otvorite kutiju i neka krene zabava bez milosti! Igra se može igrati samostalno. Pažnja: !!! ZA IGRANJE OVE IGRE POTREBNO JE ZNANJE ENGLESKOG JEZIKA !!! Upozorenje. Samo za odrasle. Čuvati izvan dohvata maloljetnika. Sadržaj može biti šokantan. Distributer za Hrvatsku: Singa H d.o.o., Petrovinska 4, 10410 Velika Gorica, www.singa-h.hr. Zemlja porijekla: Poljska. Upute na hrvatskom jeziku se nalaze u ambalaži. Upozorenja i informacije sačuvati. Boje i sadržaj proizvoda se mogu razlikovati od proizvoda naslikanog na ambalaži.
Pomoć
01 6260 331